Oferta servisi

+
I NDERUAR KLIENT I CITROEN, KOMPANIA “AUTO FRANCE – AL” [CITROEN SHQIPERI] KA KENAQESINE T'JU PARAQESE OFERTEN E FUNDVITIT [15 NENTOR 2016 - 15 JANAR 2017], DUKE JU PROPOZUAR DY PAKETA KRYESORE PROMOCIONALE:  
  • PAKETA 1: KONTROLL ME KOMPJUTER, 20 PIKA KONTROLLI DHE 2 RINIVELIME;
  • PAKETA 2: 25% ZBRITJE NE SHERBIMET PERIODIKE TE AUTOMJETIT TUAJ;
  • 20% ZBRITJE NE SEGMENTIN DISTRIBUCION DHE FRENIM;
  • ETJ...
PER TE CAKTUAR NJE TAKIM ME SERVISIN E AUTORIZUAR CITROEN, JENI TE LUTUR TE KONTAKTONI NE NUMRAT E MEPOSHTEM:
  • Tel: + 355 48 200 999
  • Mob: + 355 69 20 78 857 / + 355 67 60 00 588
  • e-mail: service@citroen.com.al
FALEMINDERIT PER BESIMIN! ”AUTO FRANCE – AL”, PERFAQESUES ZYRTAR I CITROEN NE SHQIPERI.